Bouwbedrijf C. Schouten V.O.F
Aannemers- en Bouwbedrijf in Hilversum e.o.
Recensies

 

  • Meerdere bouwkundige aanpassingen in Naarden. De ervaringen van een zeer tevreden klant: Wat een genoegen hem als aannemer gehad te hebben! Al vanaf het eerste gesprek gaf het een goed gevoel: een aannemer die met je meedenkt, die heel goed aanvoelt hoe je tegen bepaalde dingen aankijkt, die bij zijn adviezen de context van het huis en de inrichting daarvan betrekt. Daarna de verbouwing zelf. Hij is een keiharde werker die zichzelf weinig rust gunt. Hij wil er echt iets moois van maken. Hij wil trots zijn op zijn eigen werk, en dat is hij ook. Terecht! En dat straalt hij af op mij als klant. Hij doet alles met heel veel verve en inzet. Hij heeft nu twee redelijk grote verbouwingen bij ons gedaan. Het is niet zonder reden dat hij ook de tweede keer mocht terugkomen. Wij waren erg tevreden over de eerste keer (badkamer en twee dakkapellen). Ook de tweede keer (keuken, bijkeuken, toilet, nieuwe raamkozijnen) heeft hij meer dan volledig aan de verwachtingen voldaan. Het ziet er schitterend uit, zowel de eerste als de tweede verbouwing. En hij heeft uitstekende kwaliteit geleverd. Inmiddels praten we over een derde opdracht.

  • Bouwbedrijf C. Schouten vakman in hart en nieren: Voorafgaand aan het te realiseren werk heeft de heer C. Schouten volledig zijn tijd genomen om ons een helder advies te geven over de verbouwing van onze zolder. Toen hij met de werkzaamheden begon merkten wij direct op dat we echt te maken hadden met een vakman, een vakman waarbij opvalt dat hij met hart en ziel zijn werk verricht. Wij kunnen u Bouwbedrijf C. Schouten echt aanraden. Geweldig werk en kwaliteit geleverd. Bedankt voor het verbouwen van onze zolder.

Aannemer/Bouwbedrijf in Hilversum, Loosdrecht, Kortenhoef, Laren, Blaricum, Huizen, Eemnes, Bussum, Naarden, Soest en Baarn.
Aannemers Hilversum Home
Afbeeldingengalerij
Contact